ПВА-сітка Carp Expert PVA System Micro Mesh Slow 7 м 35 мм (30142235)

ПВА-сітка Carp Expert PVA System Micro Mesh Slow 7 м 35 мм (30142235)

Готова ПВА система Carp Expert PVA System Slow Micro Mesh відмінний вибір для маленьких наживок, які можуть просочитися крізь більшу сітку. Даний тип PVA повільного розчинення, який корисний в основному влітку або при глибоководної риболовлі. У теплій воді, коли ваша приманка повинна досягти дна, інші сітки PVA можуть розчинитися, і у вас буде менше шансів зловити що-небудь. Сучасний PVA матеріал має унікальну властивість - він повністю розчиняється у воді і не залишає слідів. Завдяки цьому PVA матеріали дозволяють виготовляти різноманітні PVA стіки (цукерки) для виділення насадки на дні і додаткового залучення риби. Поставляється в герметичному пластиковому тубусі на трубці і з поршнем в комплекте.Пластіковая трубка значно спрощує наповнення PVA стіків без ризику пошкодити сетку.В асортименті представлено кілька діаметрів, що дозволить підібрати PVA-рукав для різних наповнювачів.

Зверніть увагу! Для роботи з PVA матеріалами використовуйте натуральні ароматизатори і спеціальні бустери і ліквідний (liquid - рідина) з поміткою «розчиняє PVA». Неякісні ароматизатори або їдкі хімічно концентрати однозначно зіпсують результат.

Також ви не зможете виготовити PVA стик, якщо ароматизатор почне розчиняти PVA матеріал завчасно.

Не забувайте що вам не потрібно щоразу купувати ПВА системи на трубці і з поршнем, для заправки нової ПВА сітки є версії Refill на шпулі. З версією Refill ви можете помістити нові шари сітки на трубу. Вона доступна в різних розмірах, так що ви можете вибрати той, який відповідає апетиту риби і вашому методу прикорму. Більш тонкі PVA відмінно підходять для далеких закидів, бо вони не будуть значно зменшувати дальність закидання. Більш товсті корисні, коли ви прикормлюєте за допомогою кораблика або хочете помістити всередину більше підгодовування.

Наповнювачем для PVA стіків можуть виступати Бойл, гранули пеллетса, кукурудза, суміші насіння, тигровий горіх, опариш і багато іншого. Також PVA стіки можна виділяти ароматами, яскравими Fluo Amino і всілякими порошками. Обмеженням є лише фантазія рибалки.

Даний тип PVA повільного розчинення, який корисний в основному влітку або при глибоководної риболовлі. У теплій воді, коли ваша приманка повинна досягти дна, інші сітки PVA можуть розчинитися, і у вас буде менше шансів зловити що-небудь. Все PVA матеріали угорської фірми Energofish швидко розчиняються, тому їх можна використовувати і в холодній воді.

Характеристики:

Довжина: 7 м

Розмір: 35 мм

Виробник: Carp Expert

Країна торгової марки: Угорщина

Розетка
Виробник Carp Expert
Гарантія 14 дней
Країна реєстрації бренду Венгрия
Характеристики
Додаткові характеристики Полностью растворимый Мелкое плетение сетки Длина: 7 м Размер: 35 мм
Колір Белый
Комплектація Сетка Тубус Поршень
Країна-виробник товару Венгрия
Призначення Для ловли мирной рыбы
Сезон Лето
Тип ПВА материалы

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Захист від роботів
  • Виробник: Carp Expert
  • Код товару: 30142235
  • Наявність: Є в наявності
  • 482 грн.

Доставка транспортною компанією "Нова Пошта"

Оплата готівкою при отриманні замовлення або банківським переказом.

Обмін та повернення протягом 14 днів з моменту замовлення.